אחרי הטעימות הוספת בשר
היי בננות
באיזה שלב ניתן להוסיף בשר? ואיזה בשר?כרגע על מרקים ומחיות של פירות
ואיך להכין את הבשר? לטגן ולטחון? לתת עם תוספת ? אשמח להסבר
אמהות
💬2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי14 בפברואר 2019 בשעה 12:23
לפי מה שקראתי.. (אני רק בהתחלה של הטעימות) את הירקות תבשלי יחד עם עוף/הודו אדום שמלא בברזל ואז תטחני למרק סמיך. (לא לטגן!!) את יכולה גם להוסיף במקום עוף קטניות שגם מלאות בברזל.
משתמשת פורטי14 בפברואר 2019 בשעה 19:39
אני התחלתי בגיל חצי שנה להוסיף הודו אדום/בקר- בשרים עשירים בברזל. מבשלת ירקות ובשר בנפרד כי זמן בישול הוא שונה.. אחר כך טוחנת גם בנפרד: משאירה ירקות לארוחת עשר/ארבע וכל השאר מערבבת עם בשר. לאחר מכן, בגיל 7 חודשים, ניתן להוסיף גם קטניות לכל התערובת... :)