אני יכולה להכריח אותם להשאיר אותי באשפוז? בהמשך ל-2 הפוסטים הקודמים שלי. אני כבר שבוע 35 פלוס 5. קיצור- אני לא מרגישה תנועות בכלל כל ההריון. אשפזו אותי בחמישי האחרון בשבוע 35 עם האטה בדופק, מאז יש במוניטורים מידי פעם נפילות בדופק אבל הוא מתאושש וחוזר לעצמו מהר. פעמיים הייתה האטה קצת יותר רצינית ובעקבות אחת עברתי לילה שלם לפני יומיים בחדר לידה מחוברת למוניטור למעקב. הרופא שהיה בביקור רופאים חושב על לשחרר אותי הביתה מחר ולהמשיך מעקב פעמיים בשבוע בקופת חולים של מוניטור. אני ממש מפחדת שבין הפעמיים האלה תהייה לי נפילה בדופק ואני לא אדע. ובנוסף בגלל שאני לא מרגישה תנועות בכלל אז אין לי אינדיקציה אם הכל בסדר או לא. מה אני עושה, או יכולה לעשות?
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2019 בשעה 08:44
אוי מאמי מבינה לליבך נשמע קשה ומפחיד.. המצב הזה לא הייתי מוכנה לקחת סיכון ולהשתחרר.. אני הייתי דורשת להשאר מאושפזת בהשגחה צמודה עד למועד קרוב בו יוכלו ליילד אותך בבטחה.. גם אם צריך קיסרי העיקר שיהיה בחוץ בריא ושלם. בהצלחה!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2019 בשעה 08:45
אבל הרופא לא נתן את זה כאילו זאת אופציה בכלל. הוא מבחינתו העיקר לשחרר אותי הביתה ושאני יהיה במעקב בקופה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2019 בשעה 08:50
תתעקשי להישאר באשפוז! אני לא הייתי מוכנה להתפנות משם, תמצאי רופא אחר אולי תהיה לו חוות דעת שונה.. בהצלחה!!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 בפברואר 2019 בשעה 08:53
לי גם היה מצב שממש חששתי להשתחרר ופחדתי פשוט הלכתי לאחת הרופאות שם ובכיתי לה שאני לא יודעת אם אני אצליח להשאר רגועה בבית ו90% שאני אבוא כל יום למיון בגלל לחץ וכל זה. היא ראתה שממש הייתי בפחד וסטרס אז היא אמרה לי מאמי תחזרי למיטה הכל בסדר לא נשחרר אותך שאת ככה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך