לבשלניות מבינינו היי בנות רציתי להתייעץ איתכן אני מנסה למצוא דרך לקצר זמנים של ארוחות צהריים בגלל שאני מגיעה הביתה מאוחר אחרי העבודה השאלה אם מותר למשל להכין שניצל בלילה קודם, עם הביצה ופירורי לחם והכל ואז בצהריים למחרת להגיע וישר לטגן מהמקרר? ומותר להכין תערובת קציצות בשר טחון לשמור לילה במקרר כשזה מוכן ומתובל ואז בצהריים לבשל? ונגיד פרגיות או עוף או חזה מותר לשים לילה שלם במרינדה במקרר? קיצר הבנתם את הרעיון רק תכוונו אותי..... תודה 😁😁😁
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2019 בשעה 16:10
אם זה לילה לפני ורק במקרר אז בוודאי ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2019 בשעה 16:13
כן!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2019 בשעה 16:42
מותר ואף רצוי במקרה של עוף השרייה של לילה במרינדה רק משפרת את הטעמים (רק לא להגזים, לילה אחד, כזה 24 שעות זה עוד סבבה, לא יותר)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2019 בשעה 17:01
כל מה ששאלת אפשר .לילה אין בעיה בכלל במקרר. ורצוי לגבי הפרגיות והקציצות כך הטעם יותר טוב נתפסים התבלינים.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך