
משתמשת פורטי1 בפברואר 2019 בשעה 16:08
לבשלניות מבינינו
היי בנות רציתי להתייעץ איתכן
אני מנסה למצוא דרך לקצר זמנים של ארוחות צהריים בגלל שאני מגיעה הביתה מאוחר אחרי העבודה
השאלה אם מותר למשל להכין שניצל בלילה קודם, עם הביצה ופירורי לחם והכל ואז בצהריים למחרת להגיע וישר לטגן מהמקרר?
ומותר להכין תערובת קציצות בשר טחון לשמור לילה במקרר כשזה מוכן ומתובל ואז בצהריים לבשל?
ונגיד פרגיות או עוף או חזה מותר לשים לילה שלם במרינדה במקרר?
קיצר הבנתם את הרעיון רק תכוונו אותי..... תודה 😁😁😁
הריון ולידה

💬6 תגובות