עשיתי טעות איזה באסהה התבלבלתי בין טחון בקר וטחון הודו שהיו לי במקפיא 🤦🏼‍♀️ מפה לשם התחלתי להכין בולונז ורק תוך כדי כשהגעתי לטיגון הבשר הבנתי שזה ההודו בגלל הצבע 😫 זרמתי והמשכתי בבישול אבל עכשיו תוהה - האם הודו גם אוהב בישול ארוך כמו בקר?.. אוהבת לבשל את זה עד שהירקות ממש מתפרקים וכמעט נעלמים 😥
אוכלאוכל
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2019 בשעה 17:12
קצר וזה טעים

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך