חחחח אהובה ממש קל !
5 כפות שמן זית, תקצצי בצל גדול טיגון עד שמתרכך, ואז תוסיפי שום 6 שיניים קצוצים טיגון קל, קופסת עגבניות מרוסקות( של מאסטר שף אני שמתי) ו5 כפות רסק ( פריכוז ),
במקביל תרתיחי מים, עם כף מלח תוסיפי פסטה( זו פסטה של פרפקטו עשירה בסיבים תזונתיים לכאורה בריא ;) )
ואז תתבלי את הרוטב - פפריקה 2 כפות, פפריקה חריפה כף, פלפל שפקה גרוס כזה - 2 כפיות, מלח גס, פלפל גרוס ופלפל שחור דק.
תוסיפי רבע כוס מים מהמים של הפסטה.
תסנני את הפסטה אל דנטה- ומיד לשפוך לסיר עם הרוטב רותח, תרתיחי הכל ואז על אש קטנה 5 דק . ומוכן 3> יוצא חריף מתקתק וטעים !
ואת מוזמנת תמיד !