☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 434767
משתמשת פורטי
25 בינואר 2019 בשעה 19:45
לשון קשורה יש סיכוי שיועצת הנקה תותחית לא גילתה שיש לשון קשורה? בדקה בגיל שבועיים בערך, היום בן חודשיים וכל הנקה לוקחת המון זמן! מה עושים??
אמהות
💬
8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי
25 בינואר 2019 בשעה 19:49
אני לא יודעת אם יועצת הנקה באמת מסוגלת לפספס דבר כזה... אבל אולי זה טונוס שרירים נמוך?
משתמשת פורטי
25 בינואר 2019 בשעה 19:58
מה זה
משתמשת פורטי
25 בינואר 2019 בשעה 20:21
שלי ישר זיהתה פלוס הפיטמה הפצועה שלי
משתמשת פורטי
25 בינואר 2019 בשעה 20:39
הולכים ובודקים אם אפשר לחתוך את זה .. לבת שלי עשו הרדמה מקומית 2 שניות והכל מסודר
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 בפברואר 2018 בשעה 06:54
העמסה ל 100 רציתי לשאול שתיתם מים בצום ? אני משתדלת לא לאכול סוכר היום בכלל שלא ישפיע לי על התוצאות.. יש משהו שצריך לדעת טיפים משהו?
הריון ולידה
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
3 ביולי 2018 בשעה 19:25
שקיפות וסקירות בקריות היי 😊מי הכי מומלץ באזור הקריות לשקיפות וסקירה ? תודה
הריון ולידה
💬
34 תגובות
משתמשת פורטי
18 בנובמבר 2018 בשעה 17:34
נזילה מהציצי ביומיים האחרונים התחלתי להרגיש שנוזל לי משהו לבן מהציצי. אני שבוע 30+2 זה תקין? הרפידות הנקה יכולות לעזור שלא יציק לי?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
5 בפברואר 2019 בשעה 05:24
משתפת כדי לעזור תשתו הרבה מים אהובות, אני 34+2 ממוצש היו לי כמו כאבי מחזור משתנים מדי פעם, ואמרתי אתמול בבוקר שאלך להיבדק, מוניטור אולטרסאונד תקינים, במוניטור ראו צירים, הרופא תורן לא אמר לי מילה על מים ושלח אותי הביתה ואמר שאם אמשיך להרגיש כך אז אחזור. בעלי לא ויתר קבע לי תור נוסף, הרופאה המנוסה מיד אמרה שצירים מוקדמים בדרכ בגלל התייבשות, שלחה אותי למיון, בדיקות כאבים - ביקשתי במקום עירוי לשתות 2 ליטר מים והסכימו. ואז בדיקה פנימית - הצירים גרמו למחיקה 70 ופתיחה של חצי סמ, שעות במיון והמון בדיקות ואחרי המים זה נפסק. עכשיו חובה לשתות מים כמו תמיד כמובן אבל יותר. ותהיו ערניות אהובות. בבקשה תשתו לאורך כל ההריון בתשומת לב רבה אני תמיד שמה לב ויום אחד התפספס לי. הריון ולידה קלים לכולן.
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
2 במרץ 2019 בשעה 18:22
עזרה התקררות .חולשה .לחץ באזור רגלים ומטה מה עושה
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
4 באפריל 2020 בשעה 19:26
קורס הכנה ללידה היי בנות שבוע 25 ברוך ה', מתי צריך כבר להתחיל קורס הכנה ללידה? כמובן שאעשה אותה און ליין מישהי יכולה להמליץ על קורסים? ממש אשמח לשמוע, והאם מישהי עשתה דרך לאומית באון ליין? יש להם דבר כזה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות