פשוט תשפכי שמנת לבישול על תפוחי אדמה חתוכים ולתנור... אפשר להוסיף זיתים פטריות בצל..
משתמשת פורטי22 בינואר 2019 בשעה 11:05
שמנת ותבלינים שאת אוהבת ... תבלין לפיצה מרק עוף..פפריקה מתוקה או גריל עוף אגוז מוסקט
משתמשת פורטי22 בינואר 2019 בשעה 11:13
אני מטגנת עם חמאה במקום שמן, בצל שום ופטריות ואחר כך מוביפה שמנת לבישול מלח פלפל שחור טיפה אגוז מוסקט ואבקת מרק פיטריות אפשר להוביף גבישי שם. מוסיפה קצת חלב וכשזה רותח מוסיפה גבינה צהובה.
אם את מכינה עם תפוחי אדמה ובטט אז תבשלי אותם בישול כמעט מלא ואז תשפכי את הרוטב עליהם ותכניסי לתנור.
אם זה לפסטה תשפכי על פסטה מוכנה.
בתאבון