מי פה מבינה באפיה? הכנתי שתי עוגות אינגליש קייק של עוגת בננה ושוקולדצ׳יפ בשביל הגן של הבת שלי. צריכה להביא אותן מחר בבוקר. הן יצאו חמות מהתנור עכשיו, מתי מפזרים אבקת סוכר לקישוט? איך לעטוף?
אמהותאמהות
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 19:42
תשאירי אותן קודם להתקרר ואת האבקת סוכר תפזרי בבוקר לפני שיוצאת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 19:42
נייר אלומיניום ומחר לפני שהיא יוצאת שימי אבקת סוכק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 19:42
כשיתקררו שימי נייר כסף או ניילון נצמד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 19:43
אחרי שיתקררו

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות