מי פה מבינה באפיה?
הכנתי שתי עוגות אינגליש קייק של עוגת בננה ושוקולדצ׳יפ בשביל הגן של הבת שלי.
צריכה להביא אותן מחר בבוקר.
הן יצאו חמות מהתנור עכשיו, מתי מפזרים אבקת סוכר לקישוט? איך לעטוף?
אמהות
💬9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 19:42
תשאירי אותן קודם להתקרר ואת האבקת סוכר תפזרי בבוקר לפני שיוצאת
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 19:42
נייר אלומיניום ומחר לפני שהיא יוצאת שימי אבקת סוכק