פליזז צריכה הדרכה רגע במטבח... אוקי אז כל השבוע אני מתגרה פה מעוגיות תמרים למינהן והיום סופסוף נכנסתי למטבח להכין, כל הרולדות עכשיו בפח יצאו לי או צרות וארוכות מאאד. או רחבות ושמנות מידיי. איךך עושים רולדות בצורה נכונה? לא זוכרת מתי הכנתי לאחרונה, גם העוגות מישהי יכולה לעזור לי?
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 15:48
מתכון מעולה. תעשי בדיוק מה שכתוב שם. שימי לב המרגרינה צריכה להיות קשה ותלושי אותה טוב עם הבצק. לא להמיס אותה!! זה ישבור את העוגיה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 15:49
זה המתכון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 15:53
אבל לאיזה גודל לגלגל?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בינואר 2019 בשעה 15:53
זה יוצא ארוך או רחב

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות