שאלה לסוכרתיות שמבינות יש לי גבוליות לסכרת היריון ואני לא מזריקה אינסולין. אם אני אוכלת קמח לבן או סוכר בגבול מסויים הערכים שלי לא קופצים ולא עוברים את ה140 אחרי שעה. היום חטאתי קצת ואכלתי 4 חתיכות עוגה בחושה.. לא היה הרבה סוכר בעוגות אבל יש קמח לבן. אחרי שעה עשיתי בדיקה ויצא לי 104... זה ממש נמוך. אני לא מבינה איך התוצאה נמוכה יחסית למה שאכלתי.. אני בשבוע 34 ובאופן כללי שמתי לב שבשבוע האחרון התוצאות של הניטורים נמוכות יותר (נגיד אחרי ארוחת בוקר שאני אוכלת באופן קבוע אותו הדבר יחסית מאיזור ה100 לאיזור ה90). יכול להיות שזה קשור להתקדמות של ההיריון? אני צריכה להוסיף בתזונה? הרופא מעקב שלי רק בעוד שבועיים ואין לי את מי לשאול.. קצת אבודה אשמח לעזרה.
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2019 בשעה 19:09
90-100 אלה ערכים תקינים של סוכר וזה סימן טוב. זה אומר שהגוף שלך מפריש אינסולין בצורה מספקת. תקפידי על התזונה ותמשיכי עם המעקבים...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2019 בשעה 19:10
תודה שירה. אני יודעת שהערכים תקינים אבל לא מוזר שהם ירדו בכל ארוחה? וגם שהתוצאה הייתה נמוכה אחרי העוגות שאכלתי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2019 בשעה 19:17
יכול להיות שהגוף שלך מתמודד יותר טוב בזכות ההקפדה על התזונה, אבל האמת שההבדל בין 90 ל-100 הוא די זניח... לגבי האירוע עם העוגות - שוב, זה אירוע בודד ויכול להיות שהגוף הצליח להתמודד איתו, בגלל זה את גם מוגדרת כגבולית ולכן מסתדרת עם הקפדה על תזונה ולא צריכה אינסולין :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בינואר 2019 בשעה 19:20
תודה רבה 🙏🙏🙏

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך