שאלה לבנות עם סכרת היריון בדרך כלל אני מאוד שומרת ואני מאוזנת, לרוב הבדיקות יוצאות לי בין 90 ל110. בימים האחרונים טיפה הגזמתי, אכלתי קמח לבן ושתיתי מיצים (4-5 כוסות) ולא הקפדתי.. גם לא ניתרתי במכשיר. היום בבוקר אכלתי פרכיות עם גבינה ותה עם כפית סוכר אחת. תמיד יוצא לי פחות מ100 לארוחה כזו והיום יצא לי 136. בצהריים אכלתי קערה וחצי של מרק עם עדשים כתומות ואורז ובבדיקה יצא לי 133. הערכים גבוהים בגלל הסופ"ש האחרון שלא שמרתי? או שזה בגלל אחת המרכיבים באוכל? (אציין שאני עם גבוליות לסכרת, אני לפעמים אוכלת פרוסת עוגה ועדיין יוצא לי פחות מ140 אם לא אכלתי חתיכה גדולה מדי)
הריון ולידההריון ולידה
💬27 תגובות

תגובות (27)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2019 בשעה 17:15
אוסיף כי אני מנטרת אחרי שעה מהאוכל ולא אמורה לעבור את ה140. האם זה בעייתי בכלל שאני נושקת ל140 בבדיקות או שכל עוד לא עברתי את ה140 אני בסדר? אשמח לתשובה מבנות שבאמת מבינות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2019 בשעה 17:44
כמה זמן אחרי האוכל את מנטרת? כי אותי הדריכו שעתיים אחרי האוכל צריך להיות פחות מ120. מרק עדשים כתומות + אורז זה יותר מתי מנות פחממה המותרות בצהריים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2019 בשעה 17:49
זה נשמע תזונה שממששש לא מתאימה לסכרת הריון. ממליצה לך להתחיל לחשב יותר בקפידה את כמות הפחמימות המומלצת לארוחה ולהחליף לפחמימות מורכבות יותר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי14 בינואר 2019 בשעה 17:52
מירב אני מנטרת אחרי שעה וצריך להיות פחות מ140. אני עם תפריט של דיאטנית, אני יודעת כמה אני אמורה לאכול בכמויות, ועוד המרק שאכלתי הכיל פחות ממה שאני אמורה. אני גבולית לסכרת היריון, יש דברים שאני יכולה לאכול שנשים אחרות עם סכרת לא יכולות וגם מבחינת כמויות אני שונה. יש בעיה ספציפית עם עדשים כתומות?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך