☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 431495
משתמשת פורטי
11 בינואר 2019 בשעה 22:44
כאבים שחזרו מתחילת ההריון ועד שבוע 6 היו לי כאבי מחזור כאבי גב כאבי חזה ופתאום נעלמווו עכשיו אני בשבוע 9+ חזרו לי כאבי הבטן התחתונה זה נורמאלי ?!
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
11 בינואר 2019 בשעה 22:58
היה לי גם בדיוק ככה. הכל בסדר, הכי חשוב מחשבות חיוביות! כמובן אם הכאבים בלתי נסבלים בקטע של ממש או חלילה דימום, ישר לרוץ למיון!
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
22 בדצמבר 2019 בשעה 01:30
הנקה בלילה קמתי עכשיו מזה שכאב לי בטירוף בחזה ופתאום שמתי לב שסוף כל סוף הבייבי ישן "לילה" 👑👑👑 כולי התרגשות שזה קרה סוף סוף, ישן 5 שעות ברצף. עד עכשיו קמנו כל שעה וחצי/שעתיים והיום סוף סוף פתחנו פער (אולי גם אני אפסיק להיראות כמו דב פנדה עם העיגולים השחורים מתחת לעיניים). השאלה שלי מה יקרה עכשיו עם החלב במידה וימשיך לישון ככה? זה לא ידפוק לי את הכמויות? מה אני עושה עם הגודש? זה יסתדר מעצמו בהמשך?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
18 ביוני 2020 בשעה 20:39
גזירת ציפורניים אסור לאישה בהיריון לגזור ציפורניים???
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
17 ביולי 2020 בשעה 20:13
הריון שני מתי הרגשתן תנועות ? באיזה שבוע
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
6 באפריל 2021 בשעה 05:09
מי מנחשת באיזה שבוע אני? ומה יש לי? 😍
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
23 ביוני 2021 בשעה 20:49
אני בשבוע 32, באיזה שבוע הרופא כבר בודק מה אורך צוואר הרחם האם התקצר וכמה? וכל כמה זמן צריך להגיע אליו לבדיקה בשבועות המתקדמים האלו?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
3 באוקטובר 2021 בשעה 14:17
בנות בנות בנות חיייייבת אתכןןןן יש לי דלקת בשתן והרופאה רשמה לי את הכדורים האלה ומשחה אני משום מה מודאגת לקחת מישהי לקחה רגיל???
הריון ולידה
💬
4 תגובות