תודה בנות :) תכף מסיימת להאכיל את הבייבי ורושמת מתכון 😊
משתמשת פורטי8 בינואר 2019 בשעה 16:12
לקציצות:
500 גרם בשר טחון
ביצה אחת
בצל בינוני קצוץ דק דק
5 שיני שום קצוצות דק דק
מעט בהרט משהו כמו כפית - כפית וחצי
פלפל שחור
מלח
לערבב טוב טוב טוב
ולהניח בצד לשבת בזמן שמכינים את הרוטב:
מטגנים בצל עד הזהבה
מוסיפים 3 כפות רסק
פפריקה מתוקה
כורכום
פלפל שחור ומלח
מערבבים טוב טוב ומוסיפים בערך 2 כוסות מים רותחים.. (זה כבר תלוי כמה מים אתה אוהבים ובאיזה סמיכות אתם רוצים את הרוטב)
מערבבים טוב טוב ומוסיפים את התפו"א
נותנים לזה 2-3 דקות ככה ואז מוסיפים את הקציצות...
מבשלים מכוסה על אז קטנה משהו כמו חצי שעה וכל כמה דקות פותחים ומרטיבים את הקציצות..
ב10 דקות האחרונות מוסיפיםם חצי כוס-כוס אפונה (שמתי קפואה של סנפרוסט) וזהו :)