טעימות הבייבי בן 4 חודשים ושבוע, התחלתי היום לתת לו קישוא כי הבנצי שעדיף להתחיל מהלא מתוקים. בישלתי במים וריסקתי ונתתי ללא תיבול. הוא ממש נגעל מזה!!!!! רוצה לתת לו עוד יומיים ואז לעבור לתפו"א, גזר, בטטה, ודלעת. מפחדת שקיבל טראומה ומהקישוא ושלא ישתף עולה בהמשך. קרה למישהי???? להמשיך קישוא או לעבור לתפוא? בא לי לעבור כי בטוחה שיאהב יותר את התפוא אבל חייבת לשלול אלרגיה לקישוא
אמהותאמהות
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2019 בשעה 21:27
לא מאמינה בקטע הזה של ה״לא להתחיל במתוק״. כל עוד תקפידי לחשוף אותו למגוון טעמים ומרקמים ככה הוא יזרום. תמיד תחשבי מה היה טוב ונעים לך לעצמך, היית רוצה לאכול קישוא מעוך? 😅 תני לו להנות מהירקות המתוקים ומפירות בתור התחלה, שיהנה מהטעימות! את הקישוא הייתי כבר משלבת בתוך המרק (אחרי שתשללי אלרגיה לשאר הדברים כמובן) אגב, גם סלק זה להיט בשבילם! ושילוב של אבוקדו עם בננה (נשמע מוזר, הוכח מחקרית 😉)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2019 בשעה 22:13
לדעתי את עושה מעולה... אני גם בגיל 4 חודש התחלתי עם קישוא למשך שבוע...ואז עברתי לגזר ולירקות האחרים...את הפירות נתתי ממש בסוף אחרי שכבר אהבה ירקות. זה הכי חכם...כי ברגע שתתני פירות זה מתוק וטעים לו ואיו סיבה שיאהב קישוא וירקות...אני עשיתי ככה וזה ממש היה טוב ...גם בילד הבא אני יעשה ככה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בינואר 2019 בשעה 22:28
תתחילי עם מה שבא לך. הבת שלי גם לא אהבה קישו. שמתי את זה אפילו בתוך בטטה והיא ידעה שזה שמה והוציאה. התחלתי עם הבת שלי עם בטטה ותפוח אדמה והיא ממש אהבה. הכנתי לה בתנור תפוח, אגס. והוספתי גם בננה. אני מביאה לה ירקות מהמרק וגם את זה אוכלת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 בינואר 2019 בשעה 00:28
גם שלי לא אכל בלי תבלינים ותכלס אין שום בעיה עם תבלינים בסופו של דבר שאת מכינה אוכל לך הוא גם יצטרך לאכול ממנו .. אני שמה במרק שלו טיפה כורכום מלח פלפל , רגילה לשים עוד תבלינים אבל זה בהחלט מספיק בשלב הזה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך