☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 42891
משתמשת פורטי
7 בינואר 2018 בשעה 16:32
עזרה!!! ממש זקוקהה לערתכן אני מחפשת רופא טוב אני בלאומית באיזור חיפה והקריות! ועד מתי אפשר לעשות סקירה מורחבת???
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
7 בינואר 2018 בשעה 17:48
ד"ר ודס . אני אצלו מגיל 18. את כל ההריון הראשון עברתי אצלו.
משתמשת פורטי
7 בינואר 2018 בשעה 18:32
סקירה מורחבת עד שבוע 20
משתמשת פורטי
8 בינואר 2018 בשעה 06:28
אצל ד"ר ודס עשיתי שקיפות וסקירה מוקדמת אז לא ניתן לבצע גם מורחבת.. היה חוסך הרבה כאב ראש :/
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
14 באוגוסט 2019 בשעה 08:00
גיהוקים למעלה אם אני מרגישה את הגיהוקים באיזור הפופיק האם זה אומר שהתהפך למיצג עכוז? שבוע 34
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
3 בספטמבר 2019 בשעה 11:55
לא מרגישה תנועות בנות אני אמנם רק שבוע 18 ועדיין לא עושים מעקב תנועות אבל העוברית שלי ביום יום מאד פעילה והיום לא הרגשתי אותה בכלל. אני כבר במשך שבועיים מרגישה אותה יום יום והיום לא. זה קצת מלחיץ אותי, יש צורך לבדוק או שיש גם ימים כאלה?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
5 בפברואר 2021 בשעה 06:16
בנות בשבוע 32 מי התחילה את ההריון מעל 70 קילו וכמה עליתם עד עכשיו??
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
16 ביוני 2021 בשעה 16:33
תינוק שלא רעב, יצמד בכל זאת לשד אם בוכה?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2021 בשעה 08:23
קמתי מחלום, ולא מפסיקה לבכות...😭😭😭 חלמתי שיש לי ירידת מים ואני מתחילה להתארגן ליציאה לחדר לידה, אבל במקום להתרגש, אני בוכה את החיים כי אני מבינה שלא אוכל לגעת בבעלי במשך חודש וחצי כי אני שומרת נידה... איך אפשר?? יש כאן נשים חרדיות או דתיות שחששו מזה לפני הלידה ובסוף ראו שזה עבר להן בקלות יותר? אני תשע חודשים ישנה עם בעלי, מתקרבלת בתוכו. כל פעם שחוזר מהעבודה קופצת עליו בחיבוקים. מרגישה שזכיתי בו. אוהבת אותו כל כך!! איך אפשר פתאום להתרחק כל כך?? איך אפשר אחרי לידה לא לחבק?? קשה לי לדמיין שיקום בבוקר ואסתכל עליו בלי לגעת בו... אני מאמינה במצווה הזו מאוד! אבל חוששת מהקיצוניות ל 9 חודשים יחד הכי קרובים שיש ופתאום הכי רחוקים מבחינה גופנית... ועוד שאני אחרי לידה והכי זקוקה לליטוף או חיבוק.
הריון ולידה
💬
63 תגובות
👍
7 לייקים
משתמשת פורטי
25 באוקטובר 2021 בשעה 14:14
היי , הבת שלי סובלת ממש מגזים, נתתי לה בזמנו חליטת זרעי שומר (מאוד עזר לבן שלי) אבל לא נראה שזה משפיע. בעלי בבית מרקחת והציעו לו בייביזים וסימיקול, מה עדיף והאם אתן ממליצות על משהו אחר?
קניות
💬
3 תגובות