על סף התמוטטות... היי אני חדשה כאן וגם לא בטוח שלהרבה זמן אני אמא ל2 ילדים מהממים בכורה בת 5 והקטן עוד שבוע בן שנה אני לא עובדת מגדלת אותם בבית הבם זוג הולך חוזר הולך חוזר כבר במשך שנתיים המצב קשה אבל אני מרימה את עצמי כי הילדים שלי זה הכל בישבילי לפני שבועיים גיליתי שאני שוב פעם בהריון כמובן שהוא כבר עזב(הבן זוג) אני לבד משכירה דירה לא עמידר הכל עליי אני בקושי מסיימת את החודש אין לי משפחה אני לא בקשר אם אף אחד אני פשוט לא יודעת מה לעשות תאמת שישר חשבתי על הפלה כי איך אני ירים 3 לבד אני עדין לא סופרמן ומצד שני ממש קשה לי אני מסתכלת על הילדים שלי וכואב לי נורא לחשוב על הפלה ועוד אחרי שכבר עברתי ממנו 3 הפלות ואין לו לב לא אכפת לו אני צריכה להיתמודד אם זה לבד ככה הוא טוען אני פשוט לא יודעת מה לעשות לא מפסיקה לבכות כל יום כל היום אין לי כבר צבע בפנים קשה כל כך לבד ואני לא קשורה לרווחה ולא לשום מקום ואין כל כך עזרה ומפחדת ללכת לרווחה כי אני מפחדת שיקחו לי תילדים כי אני לבד בעולם הזה מפחדת להיות תחת זכוכית מגדלת אני באמת לא יודעת מה לעשות????
הריון ולידההריון ולידה
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2018 בשעה 08:41
את מתארת מצב מאוד מסובך וקשה שלא נראה לי שיש לי פתרון בשבילך אני רק יאחל לך שיהי לך טוב ותגיעי למקום של אהבה ותמיכה כי אין לי ספק שמגיע לך כמו שמגיע לכל אחד בעולם !
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2018 בשעה 08:45
הייתי ממליצה לך לפנות. לאגודת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2018 בשעה 08:46
אפרת, הם עוזרים המון, מעבר לזה את יכולה לפנות לגורמים כמו ביטוח לאומי רווחה עמידר, הם גם עוזרים ..... אף אחד לא יקח לך את הילדים כי אבא שלהם זבל .... אם חד הורית זכאית לעזרה בשכר דירה, מלבושים קניות הכול תבדקי מה מגיע לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בדצמבר 2018 בשעה 08:49
רק שתדעי שאגודת אפרת ינסו בכל דרך לשכנע אותך לא לעשות הפלה. זה המהות של הארגון אז קחי את זה בחשבון.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך