טעיםםםםם
לפני ההריון היתי אוכלת ברד מיט/קרייזי מיט כל שבוע.. מהפחד לא מתקרבת בכלל לבשר מחוץ לבית אז הכנתי בעצמי :)
אוכל
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2018 בשעה 05:10
נראה טיללללל!!
איך הכנת???
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2018 בשעה 05:56
הכי פשוט - על מחבת פסים טיגון פטריות ובצל ובשר (זה בשר כתף אבל אנחנו מגוונים גם עם אנטריקוט/ סינטה)
חיממתי טורטיה חח
סלט אבוקדו
סחוג
במקרה היה סלט חצילים חריף משישי אז הוספתי.אפשר להוסיף גם רוטב סרירצ'ה או כל רוטב אחר.. (אני פשוט לא אוהבת את כל המיונזים למניהם)