טעיםםםםם לפני ההריון היתי אוכלת ברד מיט/קרייזי מיט כל שבוע.. מהפחד לא מתקרבת בכלל לבשר מחוץ לבית אז הכנתי בעצמי :)
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2018 בשעה 05:10
נראה טיללללל!! איך הכנת???
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2018 בשעה 05:56
הכי פשוט - על מחבת פסים טיגון פטריות ובצל ובשר (זה בשר כתף אבל אנחנו מגוונים גם עם אנטריקוט/ סינטה) חיממתי טורטיה חח סלט אבוקדו סחוג במקרה היה סלט חצילים חריף משישי אז הוספתי.אפשר להוסיף גם רוטב סרירצ'ה או כל רוטב אחר.. (אני פשוט לא אוהבת את כל המיונזים למניהם)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בדצמבר 2018 בשעה 12:35
ואוווווו עשית לי חשק לטאקו

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך