☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 426093
משתמשת פורטי
20 בדצמבר 2018 בשעה 18:21
המלצת הערב שלי - תחפושת\פיג'מה לתינוק שלכם, מבצע לכמה שעות בלבד ! לינק לרכישה - http://s.click.aliexpress.com/e/bLVqfiTW
קניות
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
15 באוקטובר 2019 בשעה 15:11
סושי היי בנות אני בהתחלה של ההריון וממש באלי סושי שמעתי שיש סושי בתא שהוא רק לנשים בהריון שמעתם על זה מישהי אכלה?
אוכל
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
4 בנובמבר 2019 בשעה 23:00
2 שאלות- אשמח שתענו לי(: היי, יש לי 2 שאלות! 1. בדיקת דם בטא בשבוע 5 בדיוק יש סיכוי שלא יראו הריון גם אם קיים או שזה שבוע שכבר אמורים לראות בבטא גם אם זה באמת קיים בגוף? בדיקה ביתית יצאה חיובית ובאולטרסאונד וגינטלי לא ראו עדיין שק. יש מצב שיצא מספר נמוך שאומר ׳את לא בהריון׳ למרות שאת כן רק בגלל השבוע הנמוך? עושה מחר ועוד אחד בשבוע הבא בע״ה ! שאלה 2 לנושא אחר חח יש לכן ספרים מומלצים לקנייה בהמשך ההריון בע״ה?
הריון ולידה
💬
64 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
22 בינואר 2020 בשעה 05:26
שבוע 36 .. שאלה.. אתמול הלכתי לרופא נשים שלי בפעם האחרונה.. והוא נתן לי טפסים לבדיקות דם ושתן.. על הבדיקת שתן רשום שמומלץ לתת שתן ראשון של הבוקר.. התעוררתי לפני חצי שעה והיה לי ממש לחץ לפיפי אז עשיתי... זה נורא אם אעשה תבדיקה לא בשתן ראשון??
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
23 במאי 2020 בשעה 05:28
שאלה לגבי התפטרות נמצאת שלוש שנים במקום עבודה ילדתי לפני חודשיים רוצה להתפטר אקבל את כל מאה אחוז פיצויים???
אמהות
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
29 בדצמבר 2020 בשעה 13:00
זירוז לידה טבעי בבית אבל זירוז שבאמת עוזר וכמה פעמים ?
הריון ולידה
💬
34 תגובות
משתמשת פורטי
16 באפריל 2021 בשעה 08:02
מישהי פה עשתה בדיקה סרולוגית לתינוק שלה לבדוק אם עברו לו נוגדנים לקורונה? איך עושים את זה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות