מחשבות.... אז אחרי 3 הפלות ברצף הגעתי לשבוע 35...בשבוע 39 בדיוק מיועדת לקיסרי. לאחרונה יש לי מחשבות שפתאום קופצות לי כמו הבזק מה יקרה אם הוא לא יבכה על ההתחלה...אם משהו ישתבש במהלך הניתוח.... לידה שקטה.... פחד שלא אסתדר.... מה יקרה אם הלידה תקדים את הזמן והמנתח שקבעתי לא יגיע.... פחד... פחד.... פחד.... זה טבעי? איך מעיפים את השליליות מהראש?
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בדצמבר 2018 בשעה 18:09
תחשבי חיובי יהיה טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בדצמבר 2018 בשעה 18:10
תחשבי חיובי רק חיובי אסור להכניס שליליות לראש זה רק עושה רע והרבה תפילות מאד עוזר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בדצמבר 2018 בשעה 18:11
חרדות טבעיות. הכל יהיה בסדר גם אם מתחילים צירים וגם אם מתחילה לידה תמיד אפשר להספיק לקיסרי אותי ניתחו בפחות מ4 דק התינוק היה בחוץ. תמיד יש חדר ניתוח מוכן עם מרדימים רופאים ואחיות בהיכון. בשביל להרגיע את הפחדים תעשי כמוני פעם בכמה ימים אני הולכת מתחת לבית לאחות ליווי הריון ועושה מוניטור ועוד בדיקות לראות שהכל בסדר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בדצמבר 2018 בשעה 18:13
דנה, הבעיה שאני לא רוצה כל מנתח... סגרתי עם פרופ שטיפל בי לאורך ההפלות וההריון... ואין לי אפשרות להגיע כל פעם למוניטור כי המרפאה מאוד רחוקה ממני

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך