☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 425124
משתמשת פורטי
17 בדצמבר 2018 בשעה 09:28
כמה זמן לפני להזמין ערכות לידה? של סימילאק ושילב? יש עוד משהו מעניין ושווה? מה אתן ממליצות? שבוע 29.
הריון ולידה
💬
12 תגובות
תגובות (12)
משתמשת פורטי
17 בדצמבר 2018 בשעה 09:32
מהפוסטים שעלו פה לאחרונה כשאת בחנות תבדקי את תכולת הערכה כי יש כאלה שחסר בהן דברים (למשל בשילב היה חסר בקבוק מאמ וכו..)
משתמשת פורטי
17 בדצמבר 2018 בשעה 09:36
אמרו לי גם יש לשןפרסל וזה אחרי הלידה
משתמשת פורטי
17 בדצמבר 2018 בשעה 09:38
.
משתמשת פורטי
17 בדצמבר 2018 בשעה 09:39
דנה איך אני יודעת מה אמור להיות בדיוק בערכה ?
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 בפברואר 2019 בשעה 01:14
תינוק בן 8 ימים איך לגרום לו לעשות גרעפס? לא עושה תמיד אני מחכה רבע שעה אחרי ארוחה ולפעמים הוא לא עושה
אמהות
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
11 באוקטובר 2020 בשעה 17:12
בן שנתיים וארבע עם צליעה ברגל ואומר שכואב. אני בלחץ מטורף, לרוב אני ממש ממש לא חרדתית אבל לא יודעת למה זה ממש מדאיג אותי 😢. הצליעה כבר תקופה כזה רק מדי פעם פתאום צולע כמה שניות על הרגל וממשיך רגיל, חשבתי שזה כלום שכנראה דרך על משהו. אבל עכשיו התחיל להתלונן מדי פעם שכואב. ברור ברור שמחר אלך לרופא. אבל עד אז... מישהי נתקלה בתופעה? יודעת ממה זה יכול להיות? מעדיפה לא להמשיך לקרוא בגוגל כי הוא הלחיץ לי את החיים.
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
30 באוקטובר 2021 בשעה 16:22
לילדה שלי נכנס מזלג לעין והרופא ילדים הפנה אותנו למיון ניהיה לה כמו שטף דם כזה למישהי זה קרה ויכולה להגיד איך טיפלה והאם זה עובר
אמהות
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
23 במרץ 2022 בשעה 20:52
אפשר דקסמול בהריון??
אמהות
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
27 במאי 2022 בשעה 06:04
איך לעזור לתינוק שלי השיער שלו מלא בזה
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
18 ביוני 2022 בשעה 17:44
שיניים - הצילו!!! שיניים זה השטן. לא יכולה לראות יותר את הנסיכה שלי (בת שנה וחודש) סובלת ככה 😭 בנות תעזרו לי, מה עזר לקטנטנים שלכם? הילדה עם חום מאתמול בבוקר... התחיל ב38, 38.5 וטיפס בלילה ל39.3. לא רוצה לאכול כלום כלום כלום, בקושי שרוצה לשתות. אני מביאה לה נובימול והוא מרגיע אבל אחר כך שוב חוזר. אני מחר אקח אותה למרפאה... כמה שאלות: 1. מה אתן נותנות להורדת חום? (נורופן/נובימול/אקמול/נר?) הילדה בת שנה וחודש. 2. יש לה שן למטה שיצאה ולא הייתה מלווה בכאבים, אבל לפני שבוע התחילה עם שלשולים ומאתמול גם עם חום. כל שן שהוציאו אצלכם היה עם חום? אם כן, כמה זמן זה נמשך ככה? כמה זמן נמשך החום? 3. טיפים אחרים יעזרו בברכה 🙏🏻 (היא לא אוהבת נשכנים וגם לא רוצה דברים קרים מהמקפיא).
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים