מרוב שהייתי עצבנית אתמול החלטתי לאפות עוגיות🍪🍪🍪 יצאו כל כך טעימות, שמנות ורכות והיום אפילן יותר טעימות!!
הריון ולידההריון ולידה
💬28 תגובות

תגובות (28)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2018 בשעה 07:15
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2018 בשעה 07:18
וואו נראה טוב אפשר מתכון בבקשה?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2018 בשעה 07:27
וואוו נראה טעים!! איך יש כח בסוף תשיעי?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי15 בדצמבר 2018 בשעה 07:28
מתכון חזירי לגמרי🐷 שמים בקערה 225 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות. מוסיפים 3/4 כוס סוכר חום כהה, 1/2 כוס סוכר לבן ומערבבים במיקסר עם וו גיטרה עד לאיחוד. (הסוכר היה נראה לי מוגזם אז אני שמתי כוס סוכר אחת עם רבע סוכר לבן והשאר חום - יצא במתיקות מושלמת). אחר כך מוסיפים 2 ביצים בגודל L - אחת ולהטמיע ואז להוסיף את השניה ולהטמיע. מוסיפים כפית תמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד. בקערה נפרדת מערבבים 3 כוסות קמח פחות 2 כפות. כפית אבקת אפיה 1/4 כפית סודה לשתיה כפית מלח מערבבים ומוסיפים את התערובת הזאת לקערה הקודמת (עם הסוכרים, החמאה והביצים) עד להטמעה של כל הקמח. שוקולד שמתי לפי העין כמה שהיה נראה לי (אוהבת הרבה אז שמתי 2 חפיסות של שוקולד מריר של מילקה ועוד חפיסה של שוקולד חלב ספלנדינג של עלית) מערבים הכל, מכינים כדורים יחסית גדולים (בלי לשטח), מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקפיא לפחות ל-30 דקות. מוציאים מהמקפיא וישר לתנור שחומם ל-175 מעלות למשך 17 דקות. יוצאות רכות והשוקולד עוד נמס מבפנים. בתיאבון❤

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך