לבשלניות פה... צריכה עצה! אני מתה על מטבח. חשובים לי הטעמים ולא פחות ההגשה... כל פעם מחדש נתקעת עם מוקפץ, לא משנה איזה ירק אני מקפיצה ראשון תמיד כולם נראים סמרטוט כזה ועם מלא רוטב. כשאני מנסה להקפיץ פחות זמן זה לא מספיק עשוי בקיצור אקראי צריכה עזרה - איך אתן מכינות מוקפץ אסטטי וטעים מהאלבום בלי הרבה נוזלים מבריקים ועומדים יפה????
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2018 בשעה 19:41
מכניסה את הרטבים בסוף... ומתחילה מהירקות הקשים לרכים בזמן עשייה לא הכל יחד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2018 בשעה 19:41
אמממ אני עושה ככה בסדר הזה : בצל - פטריות - גמבה ופלפל צהוב וכתום - קישואים - כרוב -תירס גמדי עד שנהיה כזה רך... ואז מוסיפה נודלס שבושל מראש כמה דקות במים רתוחים ומוסיפה המוןןן סויה וטריאקי... תפתחי מדי פעם את הסיר כשאת מקפיצה (על אש גבוהה כמובן) כדי להוציא נוזלים וכמובן הפירמה של הסויה והטריאקי ממש עושים את ההבדל ;) גם בטעם וגם בנוזליות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2018 בשעה 19:42
מוקפץ אמור להיות לא מוכן רק מטוגן ומוקפץ קלות אל תתני לזה להתבשל שישאר קשה הכי טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בדצמבר 2018 בשעה 19:42
והכי טוב למוקפץ זה ווק..הוא לא מצריך הרבה נוזלים ועשייה עליו מהירה וטובה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך