לאלו שמבינות באוכלל בנות אתן מכירות את זה שאוכלים סלט ירקות במסעדה חלבית, וְסלט ירקות בבית זה לא אותו דבר, כאילו במסעדה חלבית יש להם טיבול מיוחד הם שמים שמן זית, לימון, ועוד משהו שהופך את הסלט לממש טעים ואני משתגעת לדעת מה זהה??? אם יש למישהי מושג אשמח מאד לדעת, וזה לא מיונז!
הריון ולידההריון ולידה
💬19 תגובות

תגובות (19)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2018 בשעה 12:52
רוטב וינגרט.. עם חרדל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2018 בשעה 12:52
בדיוק וינגרט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2018 בשעה 12:53
לא נראה לי כי זה רוטב שקוף, לא לבן כזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בדצמבר 2018 בשעה 12:53
5 – 6 כפות שמן זית כפית שום כתוש כפית גדושה דבש 3/4 כפית חרדל פלפל שחור גרוס מלח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך