חולה שאלה דחופה בנות מה התסמינים של cmv? התחיל לי כאבי בטן ביום שישי שעברו לכאבי גרון שעברו לכאבי ראש צינון וסינוסים עם חום נמוך 37.8 שבא והולך. עד הבדיקת דם שאלך מחר לרופא מישהי יודעת להגיד לי אם mono בדיקה שעשו לי בבית חולים ביום שישי ויצאה תקינה קשורה לcmv? אני יודעת שזה לא המקום לשאול אבל מישהי יכולה להרגיע אותי😢😢😰יש לציין שיש לי נוגדנים אבל שמעתי שיכולים להידבק שוב נדבקתי בעבר.
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2018 בשעה 20:03
לא נראה לי שיש קשר... יכול להיות שפעת/ וירוס כל דבר אחר... אם את מחוסנת אין סיבה שתדבקי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2018 בשעה 20:10
כשנדבקתי בcmv לראשונה בחיי בתחילת ההריון הקודם היה לי חום מאדדדד מאדדד גבוה 40 ויותר. צינון וממש תסמינים של שפעת. ישר הבנתי שמשהו לא תקין בוקר למחרת רצתי לרופאת משפחה עשיתי בדיקת דם וישר זה קפץ וראו שנדבקתי. בהדבקה שניה את טיפה יותר מוגנת. האחוזים שהעובר יפגע הרבה יותר פחותים. באיזה שבוע את?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2018 בשעה 20:10
שבוע 14😢😢😢
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בדצמבר 2018 בשעה 20:13
תעשי בדיקת דם ותהיי רגועה. יש עכשיו מלא וירוסים רגילים של צינון גרון וחום. ואל תקראי בגוגל כלום זה סתם מכניס לחרדות. יש לך ילדים קטנים בבית עד גיל 6 או בסביבה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך