תקשיבי אני מכינה ביצת עין פשוט מוודא שזה עשויי עד הסוף מוסיפה על זה גבינה צהובה וחותכת באמצע לבדוק שזה עשוי שיהיה בלי צהוב חיי..
( אני יודעת שזה כל הכיף אבל פשוט חייב שזה יהיה מטוגן עד הסיף)
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2018 בשעה 03:20
לא נורא תחשבי על זה תיכף נגמר ההריון ותאכלי כמה באלך אני התאפקתי כמו ילדה טובה ומאז הלידה כל יום 3 ביצי עין חח ממש בקושי עשויות אפילו הלבן לא עשוי חח
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2018 בשעה 04:20
מאוהבת בביצת עין לא עשויה עד הסוף כמו שהיא זה הטעם הגדול 🙄🙄
משתמשת פורטי30 בנובמבר 2018 בשעה 05:25
תבשלי משני הצדדים זה לא אותו הדבר בכלל אז עדיף כבר לחכות ללידה מאמי