החתלה ואז האכלה או להפך? בבית חולין אמרו שקודם אני צריכה להחליף טיטול ואז להאכיל אותה. הקטנה שלי מתעוררת רעבה, אני מתחילה עם החתלה והיא צורחת, ואז היא אוכלת ועושה קקי בזמן האוכל.... הבנתי שהשיטה הזו לא עובדת אצלי, עכשיו אני מתחילה עם האכלה ואז מחתלת אותה, אבל לפעמים היא פולטת... ואני לא יודעת מה יותר טוב.. איך זה אצלכן ? מקווה שצרכות האלו הן רק בהתחלה.. ועוד שאילה האם היא יכולה לאכול יותר ממה שהיא מסוגלת?
אמהותאמהות
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2018 בשעה 21:15
בעיקרון זה החתלה ואז האכלה בשביל שלא יפלטו אם מחליפים אחרי האוכל.. אצלי למשל הייתי מחתילה ואחרי האוכל היה עושה קקי אז מימלא הייתי צריכה להחליף שוב אז אני מאכילה ואז מחתילה.. וכן, יש מצב שהם אוכלים יותר השאלה באיזה משקל היא נולדה?! :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2018 בשעה 21:22
מעיין, היא נולדה 3870. היום היא בת 8 ימים ואני נותנת לה כבר 80-90... מחר הולכת לטיפת חלב בלי תור, לא מצליחה לתפוס אותם טלפונית וזה מעצבן אותי. רוצה לקבל הדרכה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2018 בשעה 21:25
הגיוני שהיא תדרוש יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2018 בשעה 21:27
למה לא קבעת תור בבית חולים?? יש שם טיפת חלב ברגע שמשתחררים מקבלים הדרכה ואת גם קובעת תור ראשון לפני השיחרור ..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך