לא קשור להריון קשור לאוכל :) איך הכי טוב לעשות קבב ושישאר עסיסי (ולא מנגל)? תנור / מחבת / מחבת פסים?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2018 בשעה 15:07
מחבת פסים אבל זה גם תלוי בעיסה עצמה שתהיה מספיק עסיסית ולא תתייבש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2018 בשעה 15:39
מחבת פסים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2018 בשעה 15:52
מחבת או מחבת פסים. אם במחבת רגילה אז שימי מרגרינה ותטגני
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 בנובמבר 2018 בשעה 17:22
תנור במצב טורבו. עושה קבבים יפים תוך כדי שימון כף היד ואז השמן עוטף את הקבב ומסדרת יפה בתבנית ולתנור.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך