רולדות שמרים עם שמן של מלי מאירוב
3 כוסות קמח (כוסות מדידה או חד פעמי חם)
להוסיף 5כפות סוכר וכף שמרים יבשים
לערבב
להוסיף ביצה ו3/4 כוב מים ללוש במהירות 2-3 דקות נוספות להוביף רבע כוס שמן
ו2 כפיות תמצית וניל
ללוש כ12 דרןת נוספות להעביר למדטח מדומן ללוש דקה עם הידיים להעביר לקערה משומנת ולהתפיח רק שעה בחוץ גם אם לא תפח (או לילה במקרר או 4 שעות במקרר )
לחלק לשני כדורים לרדג דק למרוח לגלגל אפשר לחצות באמצע ולפתל לבורג
להתפיח שעה וחצי בתבנית משומנת עד להכפלת הנפח למרוח בביצה טרופה לאפות על 175 מעלות תוכנית רגילה מדף שני מלמטה
להכין מי סוכר מכוס סוכר ו3/4 כוס מים
(לבשל 6 דקות ולקרר)
למרוח על העוגות כשהן חמות
משתמשת פורטי8 בנובמבר 2018 בשעה 13:34
אני מורחת בפנים שוקולג השחר או נוטלה זמה אגוזים ומעל שוקולד ציפס יוצא נדיר