☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 415206
משתמשת פורטי
6 בנובמבר 2018 בשעה 09:25
הרגל נתפסה לי כל השריר לאורך כזה מהבוקר מה עושים? זה היה קורה לי רק אחרי אימונים 🤣
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2018 בשעה 22:59
שבוע 38 היי קרה לכן?הבטן רכה רכה ממש מה זה אומר?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
22 בנובמבר 2018 בשעה 17:06
אחרי סטריפינג פתיחה 3 מחיקה 70 אחוז וצוואר רך.. עדיין צירים לא סדירים כמו כל היום הזה.. מקווה שיתפתח משהו מהר
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
9 במרץ 2019 בשעה 21:03
נמאס לי מזה כל פעם מחדש... כבר שיתפתי אתכן בעבר על הגיסות "המקסימות" שלי... סיפרתי שהיה לנו חתונה של גיסי והן התעלמו ממני ברמה שישבתי לבד עד שהלכתי... אז אחרי המום זמן שלא נפגשנו כי לא יצא...השבת כולם היו מגיעים בשישי אומרת שלום לכולם רק אחת כל פעם שאני מגיעה עושה פרצוף עקום התעלתי על עצמי ובאתי להגיד לה שלום יפה בקיצור אתמול היה בסדר לא יותר מידי.. היום מגיעים יושבים הכל טוב הגיסות מגיעות ואני רואה אחת אחרי השניה נכנסות לחדר מסתודדות קרה מצב שאני ישבתי לבד בסלון עם הבנים שעסוקים בשיחות שלהם וחמותי קראה תהילים אז לא דיברה...ישבתי לבדדדדדד עם התינוקת שלי וכולן בחדר צוחקות ומדברות כאילו אני אויר! אני יכולה להישבע שלא עשיתי להן כלוםםםםםםםם! כל פעם מחדש זה קורה הפסקתי לנסות להתקרב זה נשמע כאילו אני איזה מתנשאת אבל בחיי שלא! יש עוד גיסה חדשה(אישתו של אח של בעלי) שגם לה הן עושות את זה אבלהיא לא הייתה באותו רגע... זה כל כך משפיל ומעליב ואני לא יודעת למה אני נפגעת שוב ושוב אבל זה כואב לי ממש! יש ליגיסה שהולכים להציע לה נישואים(שידוך)אז היא באה לספר לי ישר אחותה קפצה לאאא מדברים על זה לא שייך לא עכשיו כאילו אני איזה אחת שעושה עין או לא יודעת מה וכל פעם היא עושה את זה וזה מעליב כאילו מה את רוצה ממני לעזאזללללל?! היא כל הזמן בסוג של מלחמה איתי על הכלללל! ואני כמו סתומה שותקת ולא אומרת כלום מתוך כבוד לחמי וחמותי! היום בעלי ממש התעצבן עליה שהיא עשתה את זה וזרק לה יציאה שתבין את עצמה כי ביקשתי ממנו לא לעשות מריבה בשבת... קיצר נמאס לי מממשששש!
אמהות
💬
23 תגובות
משתמשת פורטי
21 במרץ 2021 בשעה 07:57
שבוע 26 , נורא קשה לי לעבוד גם מבחינה בריאותית וגם בעיות אחרות , האם אני יכולה לצאת לחופשת לידה מעכשיו ? ואחרי הלידה בעזרת ה' לקחת עוד 3 חודשים על חשבוני?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
15 באפריל 2021 בשעה 06:36
היי בנות אני שבוע 9 בפורטי כל הזמן כתוב כמה צריך לאכול טוב ובריא אבל לא בא לי שום דבר בריא ואני אחת שהייתי אוכל ממש בריא לפני ההריון לא בא לי עוף,בשר,דגים בכלל לא אוכל מבושל אפילו לא על האש כל היום בא לי רק נשנושים ושטויות מה עושים??
הריון ולידה
💬
10 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2021 בשעה 23:54
נחנקתי מצחוק :))))
הריון ולידה
💬
0 תגובות
👍
12 לייקים