חדר לתינוקת - מה אתן עושות עם המיטה? היי בנות, בחודשים הראשונים מתכננים שהתינוקת תישן איתנו בעריסה בחדר ורק אחרי כמה חודשים נעביר אותה למיטה בחדר שלה. מי שמתכננת לעשות אותו הדבר, מה אתן עושות עם המיטה? להרכיב? לשים עליה כבר מצעים שיחכו ככה כמה חודשים עד שמעבירים את התינוקת ואז שוב לכבס? מצד אחד אם נסדר המצעים יהיו כבר מאובקים וידרשו כביסה נוספת אבל מצד שני, מבאס קצת שהחדר יהיה חצי מאורגן וחצי עירום כזה.... מה אומרות?
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2018 בשעה 12:18
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2018 בשעה 12:22
גם אני חשבתי על זה. לדעתי נרכיב את המיטה נשים עליה את המזרון עם הניילון ועליו סתם כיסוי. לא רואה סיבה לפתוח את המצעים עד לשימוש האמיתי. שאר החדר, אסדר כדי לתת באמת תחושה כיפית ולא חדר עירום כזה כמו שתיארת. 😁יש לי גם כלבה עם לא מעט שערות ונשירה חבל לי שסתם יצטבר אבק וזה בלי סיבה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2018 בשעה 12:28
את יכולה לשים את התינוקת לישון בחדר שלה במיטת תינוק במהלך היום. גם ככה היא תישן איתכם רק בלילה ובשאר היום את לא באמת תשני כל פעם שהיא ישנה (זה חלום שקשה להגשים😅) וככה יהיה לה יותר קל להתרגל בהמשך ל״מעבר״ הרשמי לחדר שלה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בנובמבר 2018 בשעה 13:07
כן

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך