☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 413692
משתמשת פורטי
30 באוקטובר 2018 בשעה 21:17
לא מאמינה שהיום המשוער שלי ולא ילדתי אוףףףףף
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
31 באוקטובר 2018 בשעה 12:42
40+2 מיואשת גם אני
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
13 ביוני 2019 בשעה 19:53
כאבים :( כבר יומיים בשעות הערב אתמול והיום מרגישה התקשות בבטן כאילו נמתחת ממש כמו אבן כאילו הולכת להיקרע עם כאב נסבל אבל מוזר מאד .. אני אוטוטו שבוע 32 מה זה יכול להיות .. יש מצב שהיא מנסה להתהפך וקשה לה .. מאד מוזר המתח והלחץ שאני מרגישה בבטן
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
8 באוקטובר 2020 בשעה 13:23
עגלות וציוד לתינוק. איפה קונים באיכות טובה ולא במחירים מוגזמים? האם יש שוק של יד 2? מה מומלץ לבדוק לפני קניה ?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
2 בינואר 2021 בשעה 19:02
אשמח לעזרה ( כמובן שמחר כבר אלך לרופא אבל אשמח ליעוץ) התינוקת שלי בת 3 חודשים, בשבוע האחרון התחילה להתעצבן ולבכות בזמן האכלה, כל שניה מוציאה את הבקבוק כאילו משהו מפריע לה, חשבתי שזו הפטמה והחלפתי ליותר גדולה ועדיין אותו סיפור רק שמיום ליום זה ניהיה יותר גרוע... היא ממש צורחת בזמן האוכל כל שניה מוציאה את הבקבוק וממש צרחות (היא אוכלת חלב אם) זה התחיל בשבוע האחרון ... וגם התחילה לפלוט ממש גושים כאלה פליטה סמיכה כזאת ממש... עד עכשיו הפליטות היו כמו מים מישהי יודעת מה זה יכול להיות?
אמהות
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
2 במאי 2021 בשעה 18:56
היי נסיכות אני ובעלי דברנו והוא אמר לי שהוא רוצה שאני יהיה טיפה יותר נשית חח אין לי את זה בכלל . איזה בושם אתם ממליצות לי לקנות רק שלא יהיה ריח מתוק . אני השתמשתי עד עכשיו 212 סקסי הוורוד בקושי מריחים אותו וקרם גוף יום יומי . ועוד משהו תאמת קצת מתביישת אבל מאז הלידה יש לי ריח לא כל כך נעים שם למטה מה אפשר לעשות עם זה יש קרם סבון או משהו בסגנון (אין לי פטריה )
אמהות
💬
21 תגובות
משתמשת פורטי
6 ביוני 2021 בשעה 04:50
היי בנות מתכננת את המסיבת גילוי המין.. מה עשיתן?? תשתפו תמונות 😀
הריון ולידה
💬
0 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
11 באוגוסט 2021 בשעה 15:47
מותר פרמזן??
הריון ולידה
💬
2 תגובות