לזאת שרשמה שלא מנערים תמל בבקבוק את גאונה! ילד שני ועד לרגע שקראתי את מה שרשמת רק ניערתי התחלתי לערבב והגזים פחותו בצורה משמעותית הוא גם עושה קקי ביותר קלות טנקס 👍
אמהותאמהות
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2018 בשעה 12:01
ידוע שלא מנערים כי הקצף גורם לכאבי בטן וגזים. ממש בעדינות תעשי עד שכל התמל מעורבב טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2018 בשעה 12:20
מהההה אני תמיד מנערת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2018 בשעה 12:20
איזה קטע לא ידעתי את זה ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 באוקטובר 2018 בשעה 12:24
לערבב כמו יין בכוס. ממש לאט בתנועה מעגלית

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

יוו הכנתי מרק עדשים שיא הטעיםםםםם!!! אני יודעת שקיץ וחם בטירוף אבל זה כזה טעים! משביע ומנחם ועושה טוב לבטן 🤩 אז אני לא צלמתי אבל הנה מתכון מפורט : מצרכים: כוס עדשים ירוקות (להשרות) כוס עדשים כתומות (לא להשרות כן לשטוף) 1 בצל קצוץ דק חצי ראש שום קצוץ (בערך 5 שיניים) רסק עגבניות (קופסא קטנה 100 גר׳) 4-5 כפות פטרוזיליה+כוסברה קצוצה 100 גר׳ אטריות תבלינים: פלפל שחור,מלח, חוויאג׳ למרק (אם אין אז כמון+כורכום) אופן הכנה: לחמם סיר על אש נמוכה-בינונית עם כף שמן להוסיף את הבצל לתת לו 3-5 דק׳ תוך כדי ערבוב להתרכך ולקבל קצת צבע להוסיף את השום הקצוץ לערבב חצי דקה להוסיף את שני סוגי העדשים, רסק עגבניות, לערבב ולהוסיף תבלינים: (עדיין לא מלח) פלפל שחור, כפית גדושה חוויאג׳ (אם אין אז במקום: חצי כפית כורכום, חצי כפית כמון) כף סוכר לערבב עוד 1-2 דק׳ להוסיף מים רותחים כ2 ליטר להגביר לאש גבוהה להביא לרתיחה שנייה עם מכסה סגור כשמבעבע להוסיף כפית גדושה מלח להוריד את הלהבה לאש בינונית שיהיה בעבוע עדין ולבשל עם מכסה סגור כ-40 דק׳ אחרי 40 דק׳ להוסיף את הכוסברה והפטרוזיליה ואת האטריות לתת לזה עוד 5 דק׳ לטעום ולהוסיף מלח אם צריך בתאבון ❤️😋
אוכלאוכל
💬5 תגובות👍4 לייקים