☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 408435
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2018 בשעה 07:07
קורס הכנה ללידה ממתי צריך להירשם?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2018 בשעה 07:26
משבוע 28 אפשר להתחיל את הקורס לפי מה שיודע לי
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2018 בשעה 09:28
נראה לי שנרשמתי בשבוע 20. ידעתי כבר איפה אני רוצה ללדת ואיפה אני רוצה לעבור את הקורס ורק עקבתי אחרי תאריכים נוחים וקרובים למועד שלי
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2018 בשעה 10:10
איפה נרשמים מי שבכללית?
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 ביוני 2018 בשעה 18:43
בנות צריכה חיזוק.....עוברת ניתוח צריכה לעבור ניתוח בכיס המרה מתההה מפחד לא יודעת מה לעשות פשוט לא מפסיקה לפחד כול הזמן רק נזכרת שצריך לעשות הרדמה מלאה ושפותחים לי לי את הבטן אני מתמלאת בחרדות ונהיה לי זעה קרה לא יודעת איפה לאסוף כוחות לזה מרגישה מפחיד ומלחיץ אוףף דיי לא עומדת בזה דיי אין לי כוחות יותר כמה סבל יש בעולם הזה.
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2019 בשעה 12:50
יש בקבוק שאפשר להכניס למדיח? לתינוק כמובן😁
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
25 ביולי 2020 בשעה 17:59
צום 9 באב? שבוע 34 צריך לצום? מישהי יודעת?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
8 באוקטובר 2020 בשעה 11:28
טוב זה הדבר הכי פשוט שיש להכין אבל בכל זאת רוצה לדעת איך אתן עושות את הפסטה שלכן רוטב עגבניות. 😊
אוכל
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
18 במרץ 2021 בשעה 19:37
אוףףף נמאס לי מההרדמות לילה הלא נגמרות האלה כבר מיואשת כל לילה אותו סיפור 3 שעות הרדמה יוצאת לי הנשמה אני מגיעה לסף דמעות כל יום מחדש עושה לו סדר יום מעייפת אותו הוא ישן כמה שהוא צריך ובערב פשוט כמו שד לא יכולה עם זה אוףףף 😭😭😭😭
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2021 בשעה 21:29
ממליצה לכן לקרוא ולשלוח לבעלים זה פוסט של ״ אמאל’ה אני אבא״ כתב את הכל בצורה ככ מדוייקת! 👇🏻 תנשום. לפעמים אתה תביט בה וזו תהיה האישה שהתחתנת איתה אבל רק תסובב את הראש והנה זהבי עצבני. היא תחטוף עלייך ג'ננה ותתעצבן ואולי גם תבכה בגלל משהו שבכלל לא זכרת שעשית. או שלא עשית. כמו להחליף מכונות או להרים את הנעליים מאמצע הבית. תרים את הנעליים מאמצע הבית. תכנס לפרופורציות ואל תאבד את זה כשהלשון שלה הופכת לסכין שף וחותכת אותך במילים ועצבים. אין מושלם. זוגיות טובה צריכה שירעידו אותה מדי פעם. צריכה שלא יסכימו איתה. שלא תהיה מושלמת. מושלם זה האובייס. בזוגיות חזקה לא מפחדים לא להסכים. אחד ועוד אחד זה שניים, לא אחד. לא כיף מושלם. לפעמים היא תביט בך בעיניים מלאות אהבה ולפעמים אתה תרגיש שהיא איתך רק כי היא צריכה מישהו להאשים. אבל תזכור שאין יותר אני הולך, אני עוזבת. אתם בונים , לא מפרקים. לא זורקים לפח וקונים חדש. מתקנים. תשחרר את העמידה בזמנים שלך, זה לא צבא כאן. היא תמדוד עשר שמלות ותרגיש שהכל לא יפה עליה. תגיד לה כמה היא יפה, כמה היא יפה שלך. גם אם היא לא תאמין לך, תזכיר לה את זה ברגעים שהיא מאבדת את עצמה מהמראה שמשתנה לה במהירות. ותנשום אם אתה מחכה מוכן מחוץ לדלת כבר שעה. היא בקושי מצליחה לשרוך שרוכים לבד. מספיק עם מדיניות משלוחים של עלי אקספרס, אתה אמאזון פריים. מהיום להיום. ופה הלקוח זה לא הדודה מאמריקה. לא אומרים לא לאישה בהריון. אם היא תחליט שבא לה במבה שוש והפסיקו לייצר אתה תיסע לשטראוס ותבקש את המתכון כדי להכין לה. היא מייצרת לך את החלק הזה בלב שלא תבין שהוא חסר לך עד שתפגוש אותו. וברגע שזה יקרה, אתה תשאל את עצמך איפה הוא היה כל החיים. ההריון יגרום לה לשכוח דברים. היא תשכח איפה המפתחות של האוטו, את הקוד של הכספומט, היא תשכח איפה היא שמה את המשקפיים שלה והיא תשכח צנימים בטוסטר אבל היא לא תשכח שלא קנית לה יהלום ללידה. תקנה לה יהלום ללידה. כי מה זה כסף? היא תהפוך אותך למיליונר. של הלב. ותזכור שזה שהיא מגדלת בטן לא אומר שגם אתה צריך לגדל.
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
14 לייקים