ארוחת בוקר למחר! שיבולת שועל עבה, יוגורט יווני 2%, טיפה חלב וקצת שוקולד צ׳יפ ולמקרר ללילה! יאמ יאמ
הריון ולידההריון ולידה
💬26 תגובות

תגובות (26)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2018 בשעה 15:59
ככה את אוכלת את זה? פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2018 בשעה 15:59
כן, אחרי שזה עומד לילה במקרר. ככה לא צריך לבשל את שיבולת השועל וכל הדברים הבריאים נשמרים בה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2018 בשעה 16:00
מעניין. אני תמיד עושה במיקרו עם מים בלי חלב ואז שמה סילאן או משהו

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות