☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 404151
משתמשת פורטי
24 בספטמבר 2018 בשעה 07:37
עצות לפתיחה מתחננת בנות משתגעת כבר כואב כבד מדכא צירים בלי פתיחה בכללל אפילו לא חצי !!!! איך גורמים לפתיחה ואל תגידו לי סקס כי אני חא מסוגלת לזוז
הריון ולידה
💬
24 תגובות
תגובות (24)
משתמשת פורטי
24 בספטמבר 2018 בשעה 07:40
עליה וירידה במדרגות עיסוי פטמות
משתמשת פורטי
24 בספטמבר 2018 בשעה 07:40
יש עוד דברים שאין לי מושג
משתמשת פורטי
24 בספטמבר 2018 בשעה 07:41
עיסוי פטמות גורם לצירים צירים יש לי אני צריכה שיהיה פתיחה
משתמשת פורטי
24 בספטמבר 2018 בשעה 07:41
צירים גורמים לפתיחה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 באפריל 2018 בשעה 14:17
לחם ביתי לחם מקמח כוסמין ביתי מותר בהריון?? לחם שאני מכינה
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
19 בנובמבר 2019 בשעה 15:35
דחוף בנות זה התוצאות של העמסת סוכר ?? ואם כן זה תקין נכון ?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
13 בפברואר 2020 בשעה 04:16
סיפור הלידה שלי😍 בשבוע שקדם ללידה כבר התחילו התקשויות וצירים לא סדירים. התעוררתי בשישי בבוקר בשעה 5 לצירים נסבלים שהלכו והתחזקו עם הזמן. המטרה שלי ושל בעלי הייתה לסחוב כמה שיותר בבית. כדי לא להגיע לבית החולים ולמרוח את הזמן. חמותי שתיהיה בריאה הייתה ערה וליוותה אותי בצירים תוך כדי שהיא מעסה לי את הגב. (בעלי עדיין ישן, הערתי אותו בסביבות 8:00 כי היה צריך לצאת לעבוד שעתיים) בזמן הזה בעיקר ישבתי על הכדור פיזיו והשתדלתי לנשום דרך הכאב. לקראת השעה 12:00 כשבעלי כבר חזר מהעבודה, הצירים התחילו להתחזק ולהיות ממש קרובים וצפופים. בשעה 13:00 החלטנו לצאת לבית החולים. הגעתי לבית החולים בלינסון קיבלו אותי מהר למוניטור והאחות לא המתינה ובדקה פתיחה. הגעתי עם פתיחה של 6(!!!) ס"מ עם מחיקה מלאה וצירים חזקים מאוד. הגעתי בידיעה שאני הולכת על לידה טבעית, אבל השארתי לי את האופציה של אפידורל על כל מקרה, כי לא ידעתי מה תיהיה רמת הכאב ותכלס, לא חובה לסבול. הגעתי לפתיחה של 7 ס"מ אחרי שעתיים של צירים מטורפים! אחרי מקלחת חמה שלוותה בצירים כואבים שהמים החמים קצת הקלו, התיישבתי על הכדור פיזיו והכאב פשוט היה בלתי נסבל. החלטתי שאני רוצה אפידורל, אז המיילדת (שהייתה מקסימה, סבלנית וקשובה בצורה בלתי רגילה) מיד קראה למרדים שהגיע תוך 10 דקות שהרגישו כמו נצח. קיבלתי את האפידורל, והצלחתי לישון חצי שעה, לאחר שעה וחצי פתיחה מלאה ואפשר להתחיל ללחוץ. בשעה 19:10 בערב שבת נולד המלך הקטן שלנו במשקל 3070 ללא תפרים, קרעים או חתכים ברוך השם!!! לא מאמינה שהוא שלי ושעשיתי את זה. תודה לכן נשים מהממות, נעזרתי המון בפורום הזה, מאחלת לכולן לידה קלה בידיים מלאות בעזרת השם!
הריון ולידה
💬
19 תגובות
👍
10 לייקים
משתמשת פורטי
23 בפברואר 2021 בשעה 21:17
בנותת יצירתיות צריכה את עזרתכןן יש לנו עוד שבוע יום נישואין..חוץ מהארוחה הטובה שאני אכין ..אני רוצה להפתיע את בעלי באמת!!!נעשה ערב ביחדד אני והוא ורוצה להזמין משו שבאמתת יעשה לו טובב (עכשיו הוא בתקופת מבחנים אז אסגור לנו צימר לאחכ) פליז רעיונותת..לא משו שרואים כל יום
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
28 במרץ 2021 בשעה 18:30
היי בנות קיבלתי היום מכה בבטן מנעל עקב מרובע (אחותי זרקה וזה פגע לי בבטן) קצת כאב והייתי היסטרית אבל הרגשתי תנועות מלאות אחכ.... חושבות שצריך להיבדק?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
16 ביולי 2021 בשעה 08:33
אין שום סימןןןן😣😣😣
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים