ללכת להיבדק? שבוע 13 היו לי פתאום דקירות חזקות בצד שמאל למטה בבטן ונעלמו מב זה יכול להיות? דורש בדיקה? אם זה נעלם להתעלם?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בספטמבר 2018 בשעה 18:25
אני גם שבוע 13 פלוס 4 וכבר יומיים עם דקירות בבטן פעם בטן תחתונה פעם עליונה לא איזה כאב חריג עכשיו שלא נסבל, אלא כאב נסבל אבל מציק...אני שוקלת אם ללכת למיון או פשוט לשחרר עם האובססיה והדאגה המיותרת כי הרחם מתרחב עכשיו ועולה למעלה בשבוע הזה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בספטמבר 2018 בשעה 18:40
הכל טוב קורה בפנים הרבה דברים וזה בא לידי ביטוי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 בספטמבר 2018 בשעה 19:51
יכול להיות התרחבות הרחם, לא להילחץ אלא לשתות מים ולנוח הרבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בספטמבר 2018 בשעה 08:16
לא להחץ הכל בסדר .. הגוף שלנו עובר כל כך הרבה דברים תאמיני לי מנסיון רצתי לבי. חולים בערך בשבוע שלך אולי טיפה פחות כי היו לי דקירות (לא מלוות בשום דבר אחר 55) ולחכות במיון שעות בשביל שיגידו לך שזה גדילה של הרחם ופעם הבאה עדיף שלא להתקרב למיון עם כל המחלות האלה שיש שם רק אם חלילה יש דימום . עדיף שתפני לרוםא המטפל או מרכז בריאות האישה הקרוב לביתך .

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך