אמצעי מניעה אני חודש אחרי לידה ורוצה להתחיל לקחת אמצעי מניעה. אחרי הריון קודם לקחתי סרזט (גלולות להנקה) אבל אני שומעת המון שמדברים נגד גלולות ורציתי לשאול לעצתכן. מה אתן ממליצות מנסיון? איזה אמצעי מניעה? גלולות/מדבקות/התקן...?
אמהותאמהות
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בספטמבר 2018 בשעה 09:34
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בספטמבר 2018 בשעה 09:51
אם את מניקה אז אין הרבה אופציות. כשאני אסיים להניק אני חוזרת למדבקות שלי. סרזט לוקחים שנים. לקחתי אחרי כל הילדים שלי והגדול בן 12
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בספטמבר 2018 בשעה 10:00
אני בגלל שאני מניקה אני אחרי לידה עושה התקן בלי הורמונים.אני אישית ממליצה בחום הכי נוח ולהרבה שנים.ברוך ה׳ איך שאני חוציאה אני נקלטת. הגלולות הנקה לא התאימו לי עשו לי דימומים חזקים הייתי חייבת להפסיק.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בספטמבר 2018 בשעה 10:28
כל הדיבור שאנשים אומרים שגלולות מפריעות לפוריות זה לא נכון? ולגבי התקן-- זה רק אם רוצים למנוע הרבה שנים? אם רוצים בין שנה לשנתיים אז עדיף כן גלולות?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך