שאלת בצק תגידו בנות כשאתן מכינות משהו עם בצק נגיד סוג של לחם או פיתה והוא יוצא לפעמים לעיס כמו מסטיק איפה הבעיה?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2018 בשעה 12:12
יכולות להיות המון סיבות, בדה״כ זה קשור לזמן התפחה קצר מדי, תנור חם מדי שאופה את החלק החיצוני. הר מדי והחלק הפנימי לא נאפה במלואו, תמיד כדאי לעבוד עם מתכון מסודר עם כמויות מים מדודות. תלוי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2018 בשעה 14:34
אצלי זה קרה כשהבצק לא תפח מספיק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2018 בשעה 15:02
בדכ מעיד על התפחה לא נכונה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך