בגדול זה קרם שעובר אפייה אבל על 100-110 מעלות אז אנע לא בטוחה שמותר
משתמשת פורטי1 בינואר 2018 בשעה 20:55
קרם בורלה אסור. אלה ביצים לא מבושלות בכלל.
משתמשת פורטי1 בינואר 2018 בשעה 20:56
מרינה התפקיד שלי הוא קונדיטורית במקרה.....הם כן מבושלות אבל לא במעלות גבוהות אלא רק ב-110 מעלות .....
משתמשת פורטי1 בינואר 2018 בשעה 21:17
עדי, אם תסתכלי באנטרנט אז יש כל מני דרכים להכין קרם בורלה, תסתכלי מתכונים! אני לא הייתי לוקחת את הסיכון ולא אמליץ למישהי לקחת את הסיכון.. באתר משרד הבריאות כתוב לא לאכול ביצים או קציפת ביצים שעברו חצי בישול, רק בישול מלא.