תיקון שבוע הריון היי בנות לפי מה שאני יודעת לפי הווסת האחרונה אני אמורה להיות שבוע 16, אתמול הייתי אצל הרופא נשים בשביל לראות את הבדיקות שקיפות וסריקה לראות שהכל בסדר ואמר שראו שיש פער וזה שבוע 17 ולא 16 ... אני כבר מבולבלת אז מעכשיו זה 17??
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2017 בשעה 05:28
לפי מה שהרופא אמר..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2017 בשעה 06:07
בהריון הקודם שלי היה לי אותו סיפור. החליפו לי תאריכים ושבועות ארבע פעמים!! הרופא שלי אמר: כל זמן שהכל תקין, זה לא באמת משנה. תבחרי תאריך אחד שמתאים לרוב הבדיקות ותישארי איתו. הרי זה לא מדויק. זה משוער... אם הגודל מתאים לשבוע קדימה- סבבה. תישארי עם התאריך הזה ודי. לא שווה להילחץ מדברים כאלה, לדעתי. שיילך בקלות ובבריאות!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2017 בשעה 06:32
הגודל והמשקל מתאים לשבוע 17
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 בספטמבר 2017 בשעה 07:56
מה שמראה האולטרסאונד זה הקובע. גם לי הרופא קיצר ב5 ימים. ופתאום זה היה נראה לי נצח להיות באותו שבוע חחח. אבל לפעמיים יש איחור בביוץ. ולכן השבוע איננו מחושב מתחילת הווסת האחרונה. אלא קצת אחרי.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך