☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 343651
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2018 בשעה 09:53
סקירה מורחבת מה דעתכן על לעשות את הסקירה המאוחרת בכללית? כלומר לא באופן פרטי...
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2018 בשעה 09:54
אני עושה בכללית ולא בפרטי
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2018 בשעה 11:30
מיותר לדעתי כמובן לעשות בפרטי אם הסקירה המוקדמת יצאה טובה. בטח שבכללית
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
7 ביולי 2019 בשעה 08:52
אוניברסיטה וגירויים מאיזה גיל שמתן? ?
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
19 בנובמבר 2019 בשעה 03:19
הנקה וחזל״ש טוב,אז הפיצית המהממת בת חודשיים ובעוד חודשיים הולכת לסבא וסבתא ויש לי כמה שאלות. היא על הנקה מלאה ואני ממש תוהה מה עושים... האם מתחילים לדאוב ולשמור? אם כן אז מתי לשאוב? האם להקפיא או לשאוב יום ביומו? האם לשלב תמ״ל? פעם אחת ניסיתי בקבוק והיא לקחה(חלב שאוב) אבל היא הייתה בת יומיים... האם לשאוב ולנסות לראות אם היא תיקח? ואיך זה עובד מבחינת הגודש? האם במהלך ה8 שעות שאני בעבודה יווצר לי גודש? (נראה לי שלא תביה לי בעיה לשאוב במהלך העבודה מקסימום...) ואיך זה עובד מבחינת שעת הנקה? המעסיק עושה זאת אוטומטית או שצריך לעדכן?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
26 ביוני 2020 בשעה 14:52
הלםםםםםם הלםםםםםםםם בנות!!!! אכלתי מגנוםםםם עם כרמל מלוח טעים ברמות רגיל ולא מיניייי יצא לי 97 סוכר אחרי שעתיים!! חייבת להפיץ את הבשורה 😍😍😍😍 שווה לנסותתת
הריון מתוק
💬
42 תגובות
משתמשת פורטי
2 בנובמבר 2020 בשעה 02:15
סדר יום לתינוק בן חודשיים הבן שלי ער בלילה וישן ביום מיותר לציין שזה נורא קשה להיות איתו שעות בלילה. ובבוקר כל היום ישן... איך מסדרים סדר יום?
שינה והבנת התינוק
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
29 בדצמבר 2020 בשעה 08:39
תגידו ביוץ רגיל או מאוחר זה לפי מתי גיליתי על ההריון? זתומרת אם גיליתי כמה ימים לפני האיחור זה לא היה ביוץ מאוחר נכון?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 01:35
שבוע 8 יצאה לי הפרשה חומה הייתי במיון בעבר בגלל זה לפני שבועיים והרופא אמר שזה שאריות מהנרות תמיכה שאני שמה יצא לי עכשיו שוב ללכת לבדוק את זה?
הריון ולידה
💬
38 תגובות
👍
1 לייקים