איך להתחיל.טעימה עם תפוח
היי בננווות יקרות , האם אפשר לפני חצי שנה להתחיל טעימה ? אני לא יודעת איך או שצריך לאדות את התפוח ואז לעשות מחית או שאפשר עם בלנדר ישירות
הריון ולידה
💬3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי31 ביולי 2018 בשעה 19:42
תתחילי מירקות.. קישוא.. תפו"א גזר.. בטטה
את יכולה לאדות ויכולה לבשל בתוך מים
למעוך טוב טוב כי בעיקרון טעימה זה כפית שתיים.. אז לא צריך כמות גדולה (אלא אם כן בא לך להכין פירה בטטה.
משתמשת פורטי31 ביולי 2018 בשעה 20:09
התפוח חמוץ להם, עדיף לאדות עד שמרכך, זה גם מוריד קצת מהחמיצות וגם עוזר למרקם חלק יותר, וכמו שנאמר מעלי- כדאי להתחיל עם ירקות , הם מחבבים יותר את הכתומים
משתמשת פורטי31 ביולי 2018 בשעה 20:14
סבבנ תודה קישוא פשוט לאדות בלי מלח פלפל ולעשות ממנו פירה