אוכל אני שבוע 14 ויום אני יכולה לאכול פסטרמה או הודו או משהוא כזה או דומה?
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2017 בשעה 15:48
פסטרמה רק שהיא עוברת חימום כמו טוסט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2017 בשעה 16:10
לי הרופאה אמרה שבטוסט זה לא מספיק. צריך ממש לטגן שיעלה אדים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2017 בשעה 16:24
לטגן פסטרמה שעברה קירור זה קלקול קיבה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 בדצמבר 2017 בשעה 17:29
יש פסטרמות לא מעובדות.. בגדול זה לא שאסור לאכול את זה בהריון דווקא, אומרים שזה לא כל כך בריא בכללי..

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות