סטייק אנטריקוט הזמנצי סטייק אנטריקוט ואחרי כמה ביסים קלטתי שיש בו קצת דם, כמובן שלא המשכתי לאכול אותו. כמה זה מסוכן??? בלחץ.. שבוע 36+ 😳
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2018 בשעה 21:51
לא חושבת שיש סיבה לדאגה.. אומרים שצריך לבשל טוב רק מחשש שמה יהיה את החיידק הזה שיש בדברים נעים ולא מבושלים... אל תחששי יהיה בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2018 בשעה 21:52
מקווה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 ביולי 2018 בשעה 21:53
בשבוע כל כך מתקדם אין שום סכנה לדעתי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 ביולי 2018 בשעה 07:14
קודם אם זאת שחיטה כשרה אז זה בטוח לא דם! נדיר שמה שיוצא מהסטייק אלא אם הוא במצב רייר יוצא דם. הנוזל שיוצא זה חלבון מיוגליבין. עבדתי במסעדת בשרים אז את יכולה להיות רגועה והדאגה היא אם באמת יש חיידקים שיש בבשר נא אם הסטייק הוכן כמו שצריך הנוזל לא צריך להלחיץ אותך

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך