פריצת דיסק אמשח לשמוע המלצות מכן להתמודדות עם פריצת דיסק בזמן הריון. אני עושה פיזיותרפיה אך לא ממש עוזר, אני מקבלת הרבה המלצות אבל לכל המלצה יש סטירה ממישהו אחר. עד כה הומלץ לי על בריכה אך המנויים לא משתלמים בגלל התאריך לידה. פילאטיס המליצו לי הרבה אבל הפיזיוטרפיסטית שלי אמרה שאין כמעט תרגילים שאוכל לעשות למרות שהיום אלך לשיעור ניסיון ניראה מה נצליח. כרירופרקטיקה - חלק אומרים לי כן וחלק אומרים לי לא להעיז.
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2017 בשעה 12:15
יש פילאטיס לנשים בהריון..בתחלס כלום לא יעזור בלי לבאס.. פילאטיס טוב לטווח ארוך..אם תתמידי ותעשי קבוע בהריון הבא יהיה יותר קל... מעכשיו לעכשיו אין תוצאות פלא. תבדקי לגבי זריקת אפידורל. זה הזרקת סטרואידים נוגדי דלקת לתוך החלל בין חולייתי. עשיתי בהריון אז זה שיפר.. ועשיתי שוב אחרי ההריון וזה לא עזר בפעם השניה. אבל אצלי לא פימה אלא בלטים בגב תחתון ודלקת באגן. תבדקי אולי גם לפריצות זה עוזר. אני חודש הבא אלך לדיקור. שמעתי תגובות טובות לנשים שסבלו מכאבי גב.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2017 בשעה 16:51
חזרתי עכשיו מפילאטיס אחרי שלא הסכימו לקבל אותי בגלל שאני בהתקף רק מה שהם לא מבינים שההתקף אצלי לא נגמר :confused:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2017 בשעה 16:51
חזרתי עכשיו מפילאטיס אחרי שלא הסכימו לקבל אותי בגלל שאני בהתקף רק מה שהם לא מבינים שההתקף אצלי לא נגמר :confused:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2017 בשעה 19:35
תתיעצי עם רופא לגבי דיקור אולי, אני עם כאבי גב איומים ברמת מיטה או ספה כל היום וזה עוזר.. כל טיפול יש שיפורון לאחריו.. כמובן מישהו שיש לו ניסיון עם נשים בהריון עדיף אולי דרך הקופה אני עושה במכבי טבעי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך