מרק בטטה
אין על מרקים בהריון. אהבה.. המתכון הכי קל בעולם
הריון ולידה
💬9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי11 ביולי 2018 בשעה 12:27
תרשמי מתכון 😍
משתמשת פורטי11 ביולי 2018 בשעה 12:32
1 בצל גדול- בינוני קצוץ
2 בטטות גדולות חתוכות לקוביות
2 גזרים בינוניים-גדולים פרוסים לעיגולים
תיבול: 1 כף סילאן (לא חובה, אני מעדיפה שלא כי הירקות מתוקים), 1 כפית אבקת מרק, 1 כפית שטוחה מלח, פלפל שחור לפי הטעם, קורט אגוז מוסקט
אופן הכנה:
-מטגנים בסיר עם מעט שמן זית את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים לסיר את הבטטה והגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב קל כ-3 דקות. מתבלים ומוזגים מים רותחים עד לכיסוי הירקות (וקצת יותר).
-מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית במשך כ-20 דקות עד שהבטטה והגזר מתרככים (מומלץ לבדוק בעזרת מזלג). טוחנים את המרק באמצעות בלנדר ידני עד לקבלת מרק כתום סמיך וחלק.