עשיתי שלשום הפרשת חלה ויום אחרי מקווה (שבוע 37+1) מאז שעשיתי פשוט נהיה גע ממש ריבים עם הבן זוג החלומות הסיוטים חזרו , משכירים דירה יחד (נכנסנו פחות מחודש) וכמעט גיפלנו הכל וכל אחד הלך לדרכו, מרגיש לי רע ממש ומצטערת שעשיתי נפרשת חלה והלכתי למקוה(רווקה) עוד מישהי כחרי זה הרגישה סהכל קורס פשוט?? הפחדים ביבגוד החלומות על בגידה וחזרה לאקסית סיוטטט אחגי 3 חחודבים הכל חזררר :(((
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2018 בשעה 03:49
נהיה רע***
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2018 בשעה 03:50
וכמעט קיפלנן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2018 בשעה 04:13
יקירה אין קשר להפרשת חלה ולמקווה, להיפך, זה יכול רק להכניס אנרגיות חיוביות. את בלחץ של הסוף וההורמונים לא מוסיפים אחרי שתלדי הכל ירגע והילד ישכיח מכם את הצרות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2018 בשעה 04:17
אחרי שאדם עושה מצווה יש עליה שכר טוב תמיד אבל מכיוון שהיצר הרע נבהל מכך שהאדם זכה לעשות מצווה ואינו רוצה שאותו אדם יזכה בכך שוב לכן מייצר בעבורו נסיון תסריט רע כלשהו.זאת אומרת עכשיו המבחן הוא באמונה אמונה מלשון אימון כל יום צריך להתאמן על האמונה שהכל לטובה והכל מנוהל בהשגחה לא לפחד ולא להירתע מהנסיון שמגיע זה גל שצריך להוריד את הראש כדי להגיע לחוף מבטחים.הכל יהיה בסדר המון תפילות ותהיי רגועה שזכית לטבול לפני לידה זה הגנה וסגולה טובה מאד . לעולם לא להתחרט על מעשה טוב שעשית לא ליפול לעצבות של הנסיון הוא יעבור והשכר מצווה ישאר לעולמי עד! יום טוב לך השם ישמור ויברך וישמח אותך.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך