דימום רגיל או מחזור?! חודש לאחר לידה. הדימום לאחרונה נחלש ומתגבר. איך אני יודעת אם זה דימום לאחר הלידה רגיל או מחזור?! אציין שאני מניקה ומשלבת תמל הפעם ביום.
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביולי 2018 בשעה 17:58
דימום של אחרי לידה נשמע הגיוני מאד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביולי 2018 בשעה 19:08
אחרי חודש באה מחזור זה אומר שייש לה מחזור סדיר ברוך ה עכשיו זה המחזור זה דומה לדימום אחרי לידה גם יש צרים כאלה ברחם זה טוב המחזור מממש קשה מלא דם אין מה לפחד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 ביולי 2018 בשעה 19:08
זה שבועים בערך המחזור

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

למה אין חוק שמחייב גבר ללמוד מה זה אישה בהריון לפני שהוא רוצה ילד??????? ביקשתי היום תותים .. פתאום הגיעה לי דודא מטורפת, אני חודש שישי!! (אנחנו גרים אצל הורים שלו בקומה למעלה) הוא חטף תסכול של מאיפה לעזאזל אני מביא לה עכשיו והלך למקלחת וטרק בבום את הדלת, אמא שלו שמעה מהקומה למטה שהוא כועס אז צעקה "מה קרה??????", מהפאדיחה לא הגבתי... ואז הגיע לחדר כועס שאני 'נזכרת לבקש' דברים מוזרים דווקא בסוף החודש כשבקושי יש באשראי.. אני עושה לך דווקא????? אתה בסדר????? למה לטרוק דלתות ולכעוס עליי על דבר שהגיוני שאישה בהריון תבקש. אם היה מגיב אחרת הייתי אוליי מצליחה להסביר שיש גלידריות ויש קפוא... יש סופרים שיש בהם עוד.. למה לכעוס??? למה אני אמורה להיות במצב בכי כשביקשתי דבר שיכול להיות לי דודא לדברים בהריון???😭😭😭 אני אוהבת אותו ובדכ הוא תמיד מכבד והכל, לא יודעת מה זה כל העצבים האלה שלו. אני אשמה במשהו לא בסדר????? 🥺🥺🥺🥺🥺 זהו. פרקתי.
הריון ולידההריון ולידה
💬40 תגובות👍6 לייקים