חצי קילו בשר טחון,בצל חתוך קוביות,רבע כוס פירורי לחם,1/4כוס פטרוזיליה או כוסברה,4 כפות שמן,1/4 כפית קינמון,חצי כפית כורכום,1/4 כפית כמון,כף אבקת מרק,פלפל שחור גרוס,מלח. ליצור עיגולים לשטח לעשות חור עם קיסם בכל קציצה.לשים על הגז סיר עם 3/5 כוסות מים תלוי בכמות קציצות,רסק עגבניות,אבקת מרק,פלפל,מלח,כורכום,פפריקה,שמיר שהמים חמים והרוטב מריח טוב להכניס תקציצות להחזיק בשתי ידיות לעשות סיבוב לא עם הכף שלא יתפרק.לכסות חצי מכסה אש גבוהה באמצע כזה כמעט שעה.המתכון הזה טוב גם לטיגון פשוט עושים אותו דבר רק בלי הרוטב לבד מכניסים לטיגון ויוצא מיוחד טעים כמו על האש.