
משתמשת פורטי28 ביוני 2018 בשעה 18:44
בשר לא מוכן?
פעם ראשונה שבעלי הכין הודו והוא נשבע שממש הקפיד לטגן אותו טוב טוב בשמן עמוק אבל היו חתיכות ממש קשות בפנים והיו כאלה רכות שנלעסו קצת כמו מסטיק, למרות שבדקתי והכל היה לבן בפנים... עכשיו אני בלחץ שאולי לא היה מוכן כראוי והוא מתעקש שהכל בסדר ופשוט לקח לו זמן לעלות על השיטה וזה כן אמור להיות רך בפנים, כל הארוחה הטעימה הלכה לי לעצבים עכשיו. איך יודעים שהבשר הזה מוכן? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. האם הצבע מעיד על זה?
הריון ולידה

💬3 תגובות